42-годишен охранител почина, след сбиване снощи в Капана, съобщиха от пресцентъра

...
42-годишен охранител почина, след сбиване снощи в Капана, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Охранител издъхна насред сбиване

42-годишен охранител умря, след сборичкване нощес в Капана, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив. Сигналът за случая е подаден на незабавния телефон 112 към 03:10 часа.

На място е изпратен патрул на Четвърто районно. Когато пристигнали на място, служителите на реда открили, че двама клиенти на заведението са се скарали с двама частни охранители. Според осведомени те са от охранителната компания ДАИКС. 

По време на кавгата, единият от клиентите блъснал единия от охранителите. В това време на другия гард му прилошало и паднал на земята. Веднага е бил извикан екип на Спешна помощ.

По пътя за болничното заведение обаче, служителят на охранителната компания е умрял. По случая са формирани две досъдебни производства. Едното е за настъпилата гибел на охранителя, а другото - за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. 

Арестуван е 22-годишен юноша, който е взел участие в сбиването. Той е отведен в ареста на Четвърто районно управление (на МВР). 

Междувременно стана ясно, че умрелият охранител е 42-годишният Иван Гунев. След трагичнната вест десетки съболезнования са оповестени в профила на гарда във Facebook.
  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР